PEČENI KRUMPIR ZA POLA SATA!



Malo neobično ali je mirisan, sočan i ukusan.

SASTOJCI
1 kg krumpira
5 dkg margarina
0,5 dl maslinovog ulja
1 režanj češnjaka
sol, peršin

PRIPREMA
1.
krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi
2.


zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)
3.
krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje
4.
izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira. Nastojati da smjesa uđe


između narezanih ploški krumpira
5.
peći u pečnici
coolinarika.com
Ako ti se sviđa podijeli recept: