KAKO ISKORISTITI KUHANA JAJA I NAPRAVITI ODLIČAN RUČAK
Jaja u mljevenom mesu.
Sastojci
4 jaja
400g. mljevenog mesa/moze i purece/
1 jaje za pohanje
zacini: sol,vegeta natur,prezle,persin,papar..
Priprema
1.
Meso zaciniti i dodati zlicu ulja.
2.
Jaja skuhati i ohladiti.
3.
Meso podijeliti na cetiri dijela i napraviti cufte
4.
U svaku cuftu staviti po jedno tvrdo kuhano jaje i oblikovati u kuglice. Svaku kuglicu-cuftu umociti u umuceno jaje, pa u prezle-mrvice i prziti i povremeno okretati sa svake strane da se prze.
5.
Kada su przene ,svaku cufticu presjeci na
dva dijela i to nozem umocenim u vrelu vodu.
Posluživanje
Ako ste ljubitelji pureceg mljevenog mesa,za promijenu mozete koristiti i to meso,djeca ga posebno vole i starije osobe!
coolinarika.com